Nieuwe trailer voor Marvel’s Midnight Suns toont de combat

Marvel's Midnight Suns

Binnenkort serveren 2K en ontwikkelaar Firaxis, die je kent van XCOM, ons hun superheldenspel Marvel’s Midnight Suns. Hoog tijd dus om eens te kijken wat die superhelden in hun mars hebben.

XCOM en XCOM 2 waren twee geweldige games. Niet meer dan normaal dus dat de studio de beste elementen uit de combat behield en daar een superheldensausje overgiet.

Ook nu kies je bij het begin van een nieuwe missie een team uit de beschikbare superhelden. Daarna kies je uit een stapel willekeurige vaardigheidskaarten die invloed hebben op je team, je vijanden of de omgeving.

Een deel van Midnight Suns bestaat ook uit het opbouwen van de chemie binnen je team, vergelijkbaar met de soldatenbanden in XCOM 2, waarbij soldaten tijdens gevechten met een bepaalde collega een reeks extraatjes kunnen krijgen.

Door interactie en een relatie met een bepaalde held op te bouwen, speel je dingen vrij, van cosmetica tot stat buffs tot combokaarten waarmee je helden een vijand in een team kunnen laten samenwerken voor enorme schade.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)