Nieuwe content voor Vampire Survivors

De roguelike waar ik al een stevig aantal uren in heb gestoken krijgt eindelijk nieuwe content. Vampire Survivors ademt retro en is bovendien ook nog eens super verslavend!

“Allez nog eentje”, deze woorden horen we veel op café of tijdens het spelen van shooters wanneer de klok vier uur in de ochtend aangeeft. Vampire Survivors brengt exact hetzelfde in een mens naar boven.

Dankzij de nieuwe update die ontwikkelaar Poncle naar de game brengt zal dit gevoel zeker niet getemperd worden. Een nieuw level, personage, power-up en nieuwe achievements zitten allemaal in het pakket die de Engelse ontwikkelaar ons gratis en voor niks voorschotelt.

Vampire Survivors is gratis op Game Pass en kost iets meer dan 4 euro op Steam. Een koopje voor uren gameplezier!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.