Nacon introduceert nieuwe kleuren voor Xbox Pro Compact-controller

Controllers, muizen, headsets en toetsenborden, je hebt ze vaak in alle kleuren, maten en gewichten. En wat meer kleur in je leven kan nooit kwaad. Daar zijn ze ook bij Nacon van overtuigd.

Nacon presenteert met nieuwe kleuren voor zijn Pro Compact-controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De pastelblauwe, rode en blauwe versies zijn sinds 11 november in Europa verkrijgbaar. De Colorlight-versie wordt daar op 25 november aan toegevoegd.

De Pro Compact maakt deel uit van Nacons “Designed for Xbox”-serie van controllers met geavanceerde aanpassingsopties (programmeerbare knoppen, sticks en triggergevoeligheid) die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn op professionele accessoires.

Dit model is 15% kleiner dan traditionele Xbox-controllers, met een ergonomisch design dat hem geschikt maakt voor alle handgroottes.

De Pro Compact Colorlight-versie heeft zes geïntegreerde, volledig programmeerbare kleuren-LED’s. Per LED zijn maar liefst 25 kleuren beschikbaar, voor duizenden combinaties, nog los van de vele effecten. Zo kan elke speler beschikken over zijn eigen, unieke controller.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.