fbpx

The Callisto Protocol-ontwikkelaars: “Neen, we houden geen content achter voor de Season Pass.”

The Callisto Protocol

De fan community stond gisteren even op zijn achterste poten bij het bekend maken van de content van de Season Pass van The Callisto Protocol.

Er werd, al dan niet terecht, gevreesd werd dat de ontwikkelaars bewust content zouden achterhouden. De brandstof voor deze gezamenlijke vrees bleek het feit dat er in de Season Pass extra verhalende content zou zitten én een nieuwe omgeving.

De CEO van ontwikkelaar Striking Distance Studios, Glen Schofield, heeft nu gereageerd op deze algemene verontwaardiging. Hij zegt in klare taal dat er niets uit de main game wordt achtergehouden en dat het werk aan de nieuwe content nog niet is begonnen.

Iedereen kan dus weer op zijn twee oren slapen. Gelukkig.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: