fbpx

Het skate.-team neemt ons mee achter de schermen in nieuwe videoblog

skate-4-pre-alpha-footage

De fans van EA’s skateboardgame skate hebben er jaren om gevraagd, en hun geduld werd beloond. Er komt een nieuwe telg in de populaire reeks. Vandaag neemt het team ons voor een tweede keer mee achter de schermen van skate.

Electronic Arts en Full Circle hebben de tweede aflevering uitgebracht van ‘The Board Room’, een doorlopende reeks videoblogs waarin updates over de ontwikkeling van de game gedeeld worden.

In deze aflevering gaan de ontwikkelaars van Full Circle dieper in op de gameplay en introduceren ze de hippe architectuur van San Vansterdam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: