Insurgency: Sandstorm’s nieuwe gratis grote content update Operation: Livewire is nu beschikbaar

Insurgency: Sandstorm introduceert de derde grote content update van zijn Year 2 Pass. Deze is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Steam, EGS, en in de enhanced versies op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Operation: Livewire bevat gratis nieuwe content, waaronder een nieuwe spelmodus, nieuwe wapens en nieuwe cosmetica voor personages. Extra nieuwe wapenskins en cosmetica komen als betaalde content.

De update introduceert ook een nieuwe spelmodus genaamd Defusal. Start de klok in Operation: Livewire door als Insurgents een bom op een wapenopslagplaats te tuigen en te verdedigen, of als Security de tikkende dreiging af te schermen en onschadelijk te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: