Ga op avontuur in de betoverende wereld van My Fantastic Ranch

Het hoeven niet altijd games voor de ‘grote(re)’mensen te zijn. Ook heel wat kinderen genieten van videogames. Deze My Fantastic Ranch is er eentje voor hen (en hun familie).

In My Fantastic Ranch kun je de ranch van je dromen bouwen. Dankzij een managementsysteem dat toegankelijk is voor het hele gezin, kun je hoe je maar wilt je ranch bouwen en uitbreiden, met 24 soorten gebouwen en decoratieve items, en acht soorten eenhoorns en draken met elk hun eigen eigenschappen.

Zorg dat je goed voor ze zorgt en combineer je rijdieren met leerlingen die bij hun temperament passen. Na voldoende training kunnen je beste ruiters deelnemen aan toernooien en het festival van de prins en prinses, en kun je uiteindelijk tot beste trainer van het koninkrijk gekroond worden.

My Fantastic Ranch is vooral gericht op jongere spelers, met twee game-modes en een kleurrijke papercraft-artstijl. Het is een perfecte introductie in het genre van managementgames en laat spelers genieten van een fantasiewereld vol schattige wezens.

Kenmerken van My Fantastic Ranch:

  • Een charmante managementgame in een betoverende wereld
  • De geweldloze, toegankelijke gameplay garandeert plezier voor het hele gezin
  • Een kleurrijke artstijl
  • 24 soorten gebouwen en 8 verschillende soorten eenhoorns en draken
  • 2 game-modes die je laten spelen hoe je wilt: voltooi missies in de Normal-mode of bouw je ranch hoe je maar wilt in de Dreamer-mode.

My Fantastic Ranch is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: