Nieuw seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege wordt voorgesteld op 21 november

Ubisoft doet het al jaren meer dan uitstekend met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Na bijna acht jaar draait de game nog op volle toeren. Heel wat spelers zullen dan ook weer reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen.

Via een teaser maken we kennis met de Ghosteyes Squad, een nieuwe organisatie die bestaat uit Operators (Nokk, Caveira en Zero) die zo stil mogelijk hun tegenstander naar het hiernamaals sturen.

Het nieuwe seizoen wordt voorgesteld op 21 november. Het is ondertussen al het vierde seizoen van jaargang zeven. In dit seizoen wordt er een nieuw reputatiesysteem geïntroduceerd. De nieuwe Operator is deze keer afkomstig uit Colombia. Nighthaven Labs is de nieuwe map van dienst;

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: