Cinematic launch trailer voor World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft Dragonflight Leak

Bij Blizzard zijn het tovenaars! Naast het ontwikkelen van geweldige games slagen die teams er ook in om fantastische trailers af te leveren. Iets wat ook nu weer het geval is met een schitterende cinematic launch trailer voor World of Warcraft Dragonflight.

Maak je op voor een geweldig avontuur op de Drakeneilanden, een verloren rijk van magie en wonderen. Daar wachten de dracthyr evokers, een geheel nieuwe speelbare heldenklasse die klaar staat om de gelederen van de Horde en Alliance te vervoegen om een eeuwenoude bedreiging het hoofd te bieden.

Alles wat je moet weten over deze nieuwe expansion ontdek je in onze Dragonflight special.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: