The Elder Scrolls Online: Firesong DLC nu beschikbaar voor consoles

The Elder Scrolls Online: Firesong DLC, de climax van het Legacy of the Bretons jaarlange verhaal, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.

In deze nieuwe story DLC verkennen we het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres Archipelago, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Tamriel te verdedigen tegen de interne bedreigingen.

In The Elder Scrolls Online: Firesong zullen spelers eindelijk de confrontatie aangaan met de Ascendant Lord en hun jaarlange avontuur Legacy of the Bretons afsluiten. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en voor niet-leden te koop via de in-game Crown Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: