Bespaar 25 procent op je PlayStation Plus-abonnement

PlayStation Plus

Is je PlayStation Plus-abonnement bijna verlopen, en ben je van plan om je abo te verlengen? Wacht dan nog heel even!

November is de maand van Black Friday, en dan strooit iedereen met kortingen. Iets wat ook in de PlayStation Store het geval is!

Vanaf vrijdag 18 november start Sony met de Black Friday-kortingen in de store. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend via Twitter.

Vanaf vrijdag 18 november bespaar je dus 25% op je PlayStation Plus-abonnement en dat is toch al de moeite vinden wij. Of het ook geldig is op de hogere tiers Extra en Premium, dat durven we er niet uit af te leiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.