Heftige launch trailer voor Call of Duty: Warzone 2.0

De fans van Warzone staan waarschijnlijk te popelen van ongeduld. Morgen, 16 november, kunnen ze immers aan de slag met Warzone 2.0. Nog één keer slapen en dan knallen à volonté en hopen dat de launch vlekkeloos verloopt.

Als alles zo heftig zal zijn dan in de onderstaande launch trailer, dan staan er hen alvast tonnen actie te wachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)