Splatoon 3 maakt zich op voor Chill Season 2022, een eerste grote post-launch update

Splatoon 3

Splatoon 3 is zonder twijfel een van de betere Nintendo Switch-titels. En het ziet er naar uit dat de game nog beter zal worden in de nabije toekomst.

De fans van de game mogen zich stilaan opmaken voor de eerste grote post-launch update. Deze zal door het leven gaan als Chill Season 22 en heel wat content, of moeten we zeggen meer kleur, toevoegen aan het spel.

Reken onder andere op competitieve X Battles, de Big Run Mode en een nieuwe Salmon Run-variant die plaatsvindt op gewone multiplayer maps. Bovendien komen er twee mappen bij, namelijk Brinewater Springs en Flounder Heights. Om het geheel te vervolledigen vallen er ook nieuwe cosmetics te verzamelen.

Hieronder alvast een trailer om ons warm te maken voor deze update.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: