fbpx

Fortnite Chapter 4 introduceert een pak nieuwigheden

De populariteit van Fortnite kent geen grenzen. Dat is voor een deel ook te danken aan het team achter deze populaire free-to-play shooter dat blijft verrassen. En over verrassingen gesproken, chapter 4 heeft er een aantal in huis.

Zo zouden we volgens de betrouwbare Fortnite leaker Hypex kunnen rekenen op een first person-modus. Over deze modus is de laatste maanden al heel wat te doen geweest maar nu zou het er effectief van komen. Volgens Hypex zal deze modus echter als een apart geheel aangeboden worden, een beetje zoals de no build modus zeg maar.

Daarbovenop zijn er nog een aantal dingen waar we zouden kunnen op rekenen volgens de man. Denk hier bijvoorbeeld aan motoren (brommers zoals ze bij ons zeggen), bestuurbare flying mounts, nieuwe cosmetics, enzovoort.

Wij kijken alvast uit naar het einde van As Fortnite Chapter 3 Season 4 dat zal eindigen met het Fracture-event. En dan bij de start van Chapter 4 zullen we ontdekken of Hypex het bij het rechte eind had.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: