fbpx

Aankondigingstrailer voor Bloody Ties-DLC voor Dying Light 2

Ontwikkelaar Techland pakt uit met een trailer voor Dying Light 2‘s eerste story-driven DLC, genaamd Bloody Ties. Bij deze aankondiging hoort natuurlijk ook een trailer. De DLC zelf verschijnt nog deze week, op 10 november.

In deze nieuwe DLC betreedt het hoofdpersonage Aiden Caldwell, achtervolgd door herinneringen die hij niet kan ontcijferen, Carnage Hall, een operagebouw dat veranderd is in een gladiator-arena waar krijgers vechten tot de dood voor roem en rijkdom.

Trotseer enkele van de zwaarste uitdagingen van Villedor en combineer parkour, bruut geweld en slim denken om een legende in de arena te worden. Je krijgt ook te maken met gloednieuwe gemuteerde vijanden zoals de Gorilla Demolisher, Cataclysm, Inferno en andere tegenstanders.

Kies je loyaliteiten zorgvuldig om een verhaal te ontrafelen over familie, verraad en de prijs van glorie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: