fbpx

ARK: Ultimate Survivor Edition en ARK: Dinosaur Discovery nu uit op Switch

Dino’s zijn cool! Iets waar zowel ‘grote’ mensen als kinderen het over eens zijn. Vanaf vandaag is er een dino game voor elk van hen, en dit op Nintendo Switch.

We beginnen bij ARK: Ultimate Survivor Edition op Nintendo Switch, de versie voor (jong)volwassenen zullen we deze voor het gemak omschrijven.

Deze complete ARK-ervaring omvat sterk verbeterde graphics en vernieuwde gameplayprestaties voor ARK: Survival Evolved, nieuwe Switch-interfaceopties en alle enorme ARK-uitbreidingspakketten (Scorched Earth, Aberration, Extinction, en Genesis Parts 1 & 2) die garant staan voor duizenden gameplay-uren.

Daarnaast is vanaf vandaag ook ARK: Dinosaur Discovery beschikbaar op Switch. Deze laat zich omschrijven als een kindvriendelijk avontuur vol dino-feiten. ARK: Dinosaur Discovery is ontworpen voor jongere spelers met een vereenvoudigde besturing die met een enkele Joy-Con kan worden gespeeld.

Kinderen kunnen het ARK-eiland zonder geweld verkennen, geïllustreerde Dino-boeken vrijspelen en meer te weten komen over de fascinerende prehistorische wezens die de inspiratie vormden voor ARK: Survival Evolved.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: