Nieuw artwork voor nieuwe Mass Effect ter ere van N7 Day

Mass Effect

Gisteren vierden alle Mass Effect-fans N7 Day. Electronic Arts en BioWare hadden enkele leuke verrassingen in petto voor de fans van het eerste uur. Al was vooral het nieuwe, bewegende, artwork van de volgende Mass Effect het hoogtepunt te noemen.

Want ja, er komt speciale Mass Effect-kledij naar The Sims 4, maar daar gaan de Mass Effect-fans niet meteen wakker van liggen. Al is het wel mooie reclame én een manier om nieuwe spelers aan te trekken voor deze fantastische reeks. Verder is er ook nieuwe, échte, kledij te koop in de winkel van Mass Effect.

Maar zoals hierboven al gezegd, was hét belangrijkste natuurlijk het feit dat BioWare nieuw artwork heeft getoond van de game. En dat zowel in de vorm van een foto én van een video. Die video had je misschien al gezien, want die vind je bovenaan dit bericht.

Daarnaast had Project Director van de volgende Mass Effect game, Mike Gamble, nog een persoonlijk bericht voor de fans:

In the nearly 15 years since the release of the first Mass Effect, the biggest reason we still love working on it is the warmth, dedication, and passion of this community. There are some of you who have been with us through everything. We’ve grown together, sacrificed Ashley together, (Editor’s Note: Or Kaidan, Mike! We all make different choices.) faced difficulties together…and laughed until our Faces Were Tired…together! And for those of you who are new to Mass Effect (thanks, Legendary Edition!), welcome! I can promise that many years of fun, adventures, and characters you’ll fall in love with are still ahead.

Regardless of when you joined us, through four games and more expansions, I can say with certainty that we’re in this because of you, and every N7 Day is a wonderful reminder of that. As we look forward, each week is a fun and exciting challenge for the team. We love bringing this universe to life, and although there’s much more we want to share with you, that’ll have to be for another time.

For now, there is something we want you to have a look at. We’ve intercepted some strange footage from one of the monitoring stations in known space. It could be nothing, but…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: