fbpx

Nintendo zendt woensdag 9 november een nieuwe Indie World-presentatie uit

Nintendo Indie World

Het is al van 11 mei geleden dat Nintendo nog een Indie World-presentatie uitzond. Morgen, woensdag 9 november, is het weer van dat en zet het Japanse concern een karrenvracht aan indiegames in de schijnwerpers.

Zoals gebruikelijk weten we op voorhand niet welke games we te zien zullen krijgen. Het enige wat Nintendo ons meegeeft is dat de video zo’n 25 minuten gaat duren en dat het om games gaat die binnenkort naar de Nintendo Switch komen. 

Wil je de video live volgen? Zet dan je alarm klaar op woensdag 9 november om 18:00 uur en stem af op het YouTube-kanaal van Nintendo of kijk via de video hieronder:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: