fbpx

World of Warcraft Dragonflight “Legacies” Chapter Two is nu live

Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee dat is het niet! Het is verdorie een draak! Op 29 november verschijnt immers Dragonflight, de nieuwste expansion voor World of Warcraft. Hoog tijd dus voor Blizzard om uit te pakken met “Legacies”, een nieuwe reeks animatieshorts.

In dezelfde stijl als “Afterlives” uit Shadowlands en “Warbringers” uit Battle for Azeroth, volgt “Legacies” Nozdormu, het voormalige dragon aspect van de tijd, op een zoektocht naar aanwijzingen over wat de toekomst in petto heeft voor het drakenvliegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d