Need for Speed Unbound kondigt samenwerking met Palace Skateboards aan

Need For Speed Unbound

Electronic Arts, Criterion Games en Palace Skateboards hebben een exclusieve editie van Need for Speed Unbound aangekondigd, namelijk de Need for Speed Unbound Palace Edition.

Deze biedt een deluxe-aanbod van in-game-items, waaronder vier getunede wagens, een kledingpakket, rij-effecten, stickers, nummerplaten, personage-poses en banners.

uitgebreid. Met deze editie kunnen spelers in stijl door Lakeshore rijden met onder andere twee Palace × Mercedes-AMG-wagens. Ook voegt de unieke samenwerking een aantal nieuwe, authentieke kledingstukken en accessoires toe aan de game. Deze zijn gebaseerd op klassieke Palace Skateboards-designs, zoals de kenmerkende ‘Palace Triangle’.

De Need for Speed Unbound Palace Edition biedt:

 • Vier verbluffende getunede wagens die in samenwerking met Palace gemaakt zijn:
  • Mercedes-AMG GT Black Series 2020
  • Volkswagen Golf GTI 1976
  • BMW M3 Evolution II E30 1988
  • Mercedes-AMG G 63 2017
 • Exclusieve rij-effecten om je in stijl te onderscheiden van de concurrentie
 • Uitgebreid Palace-kledingpakket met 20 items:
  • 1 paar Palace Vans Jeremy the Duck Skate Slip Ons
  • 2 petten en 1 beanie, waaronder de GTX 3-racepet
  • 2 jassen in motorsportstijl, waaronder de Palace AMG-jas
  • 9 samengestelde Palace-tops, inclusief polo’s, t-shirts, hoodies, shirts met lange mouwen en overhemden
  • 5 broeken, waaronder Palace Woodland en Desert Cargo Shorts, track shorts en een selectie joggingbroeken
 • Diverse Palace-stickers en een ’Palifornia‘-nummerplaat voor spelers om hun eigen getunede Palace-wagen te maken
 • Tri-Ferg-personagepose en Palace-banners

Need for Speed Unbound zet spelers van over de hele wereld in de bestuurdersstoel van hun eigen straatrace-droom. Spelers moeten niet alleen de politie te slim af zijn, maar ook bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, te winnen. Tevens beschikt de game over een gloednieuwe, unieke visuele stijl die elementen van straatkunst combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise.

De Need for Speed Unbound Palace Edition kan nu gereserveerd worden voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Origin, Steam en Epic Game Store voor € 79,99. De Palace Edition biedt spelers vanaf 29 november al toegang tot de game. Dit is drie dagen eerder ten opzichte van de Standard Edition.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: