Bekijk hier de Marvel’s Midnight Suns Prequel Animated Short

Nog even geduld en we kunnen aan de slag met een nieuw superheldenepos, namelijk Marvel’s Midnight Suns. Ontwikkelaar Firaxis Games en uitgever Take-Two brengen, vooraleer we aan de game kunnen beginnen, een prequel animated short uit.

Wie wat meer info over de slechterik uit de game Lilith en held van dienst The Hunter, die dan weer de leider is van The Midnight Suns, is het zeer handig om de prequel animated short te bekijken.

Marvel’s Midnight Suns staat gepland voor een release op 2 december 2022 en zal speelbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De game komt later nog uit op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: