fbpx

PlayStation Plus games, waaronder Nioh 2 zijn wederom gelekt voor november

PlayStation Plus

Normaal kunnen we de eerste dinsdag van een nieuwe maand steeds de nieuwe PlayStation Plus games downloaden. Tegenwoordig is het een gewoonte geworden dat we op het einde van de maand al weten wat deze games worden, dankzij onze vrienden uit Frankrijk.

Voor de maand november is het dus niet anders. De Franse website Dealabs heeft deze info wederom gelekt. Als deze info weer klopt, zal ik enorm blij zijn met alvast één game.

  • Nioh 2 (PS4/PS5)
  • Heavenly Bodies (PS4/PS5)
  • LEGO Harry Potter (PS4)

De voorbije maanden was Dealabs steeds bij het rechte eind met hun gelekte info. We kunnen er dus vrij zeker van zijn dat dit de drie games worden voor november.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: