fbpx

GRID Legends’ Enduring Spirit pack is nu beschikbaar

Codemasters en Electronic Arts lanceren Enduring Spirit, een nieuwe multi-class endurance racing-spelmodus voor GRID Legends. 

De story-based en cross-platform multiplayer DLC introduceert een nieuw game-element waar coureurs in lange afstandsraces hun skills en uithoudingsvermogen testen. Met de introductie van het iconische Fuji Speedway circuit kunnen spelers strijden voor de winst door met vier nieuwe auto’s op de nieuwe routes van deze legendarische locatie te racen. 

De nieuwe spelmodus nodigt spelers uit om samen met Race-waaghals Yume Tanaka te racen als de wonderbaarlijke ‘Driven to Glory’-coureur Lara Carvalho in het Seneca ‘GRID of Legends’-toernooi. Het verhaal speelt zich af in acht thematische verhaalervaringen en gebeurtenissen. Het doorstaan van de hitte en het vinden van balans en harmonie zijn essentieel om de overwinning te claimen. 

Deze spelmodus verhoogt de spanning en stelt spelers in staat om langer en tot vijf klassen tegelijk te racen. De vier nieuwe voertuigen die aan de ‘eclectic’-selectie zijn toegevoegd, zijn krachtige monsters zoals de Bentley Speed8, Bentley Continental GT3, de BMW V12 LMR en de vlotte en wendbare Autozam AZ-1 Mazdaspeed Kei. Deze pack bevat ook drie nieuwe gesponsorde carrière-gebeurtenissen, een groot aantal iconen, liveries en banners voor in-game gebruik.

De nieuwe Enduring Spirit pack van GRID Legends is nu beschikbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, en PC. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: