EA en Criterion tonen Need for Speed Unbound’s customization opties

Electronic Arts en Criterion hebben nieuwe beelden van Need for Speed Unbound onthuld. In de video’s worden alle verschillende manieren getoond waarop spelers hun eigen flair kunnen toevoegen aan een wagen. Hierdoor kunnen we in stijl door de straten van Lakeshore City scheuren. 

In Need for Speed Unbound hebben beschikken we over meer dan 10.000 tuningopties voor onze wagens, waaronder nieuwe wraps, cutaways, velgen en nog veel meer. Ontdek nieuwe vormen van zelfexpressie met opvallende effecten tijdens het rijden, aangepaste audiosamples en kenmerkende graffiti tags. De laatstgenoemde exploderen van de wagen met gestileerde graphics en geluiden, terwijl spelers burnouts maken en driftend door de straten scheuren.

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van alle manieren waarop spelers hun wagens in Need for Speed Unbound kunnen tunen:

Legendarische customs – De meest extreme vorm van tuning ooit gezien in Need for Speed. Legendarische customs zijn bodykits die het uiterlijk van een wagen transformeren naar een unieke custom om zo veel mogelijk op te vallen.

Pronk met nieuwe velgen – Tune elke centimeter van een wagen met frisse designs die je wielen meer persoonlijkheid geven dan ooit tevoren.

Opgevoerde stickers – Rust een wagen uit met stickers in de nieuwe wrap-editor, die designs van mode-iconen, nieuwe lettertypen, straatkunst en nog veel meer bevat.

Schitterende cutaways – Verwijder bumpers om een nóg agressievere look voor een wagen te creëren. Hierdoor trekken spelers zeker de aandacht van de concurrentie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)