Explosies en vuurgevechten in trailer voor waargebeurde oorlogsfilm The Ambush

Ben je fan van films als Black Hawk Down? En zeggen games als Call of Duty en Battlefield je ook wel iets? Dan heb je geen enkel excuus om deze trailer niet te checken. Deze nieuwe prent van de man achter Taken en Gunman is gebaseerd op waargebeurde feiten, net als Black Hawk Down trouwens.

The Ambush is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarbij drie patrouillerende Emirati-soldaten in 2018 in een hinderlaag terechtkomen en een uur moeten trachten te overleven tot er versterking komt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)