Mario + Rabbids Sparks of Hope launch trailer

Vanaf vandaag kunnen de fans van wilde konijnen aan de slag met de Nintendo Switch exclusive Mario + Rabbids Sparks of Hope. Of de game de moeite is, dat lees je in onze review.

Geen tijd of zin om de review te lezen? Check dan hier de conclusie van ons eigen wild konijn auron_sagara.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope is een must-buy voor Nintendo Switch. Zelfs spelers die niet van het tactische genre houden, kunnen hier enorm veel plezier uit halen. De game zorgt ervoor dat je makkelijk het idee achter de gameplay begrijpt, door een uitstekend begin. Doordat ze de enorm moeilijke opdracht hadden om hun voorganger te overtreffen, en ze hier meer dan in geslaagd zijn verdient deze game dan ook voor mij de perfecte score. Ik heb me al enorm goed geamuseerd met Mario, zijn vrienden en de doldwaze Rabbids. Je verveelt je geen seconde met deze game en het is ook een verademing om dit soort games te spelen. Hoedje af voor Nintendo en vooral Ubisoft, want zij kunnen deze positiviteit de laatste tijd wel gebruiken.

Voila de beste titel die er momenteel verkrijgbaar is voor Switch dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)