Batgirl, Nightwing, Robin en Red Hood schitteren in nieuwe Gotham Knights trailer

Gotham Knights - Red Hood

De Gotham Knights maken zich op om Gotham City veilig te houden. Maar ook al zijn de Knights met vier, toch kan je de game maar met zijn tweeën in coöp spelen. Vreemde beslissing als je het mij vraagt. Dat belet de vier helden niet om in een nieuwe trailer het beste van zichzelf te geven.

Maar in wat zijn ze nu elk het beste? Batgirl kan aardig overweg met technologische wat haar toelaat vijandige wapens hacken. Nightwing is erg acrobatisch en gebruikt zijn lenigheid om tegenstanders uit te schakelen. Robin is dan weer meer te vinden voor stealth terwijl Red Hood aardig overweg kan met vuurwapens en andere ranged combat vaardigheden. Kortom voor elk wat wils dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)