Nieuwe Final Fantasy XVI-trailer “Ambition” introduceert de realm Valisthea en diens bewoners

Final Fantasy XVI 16

Square Enix heeft een nieuwe trailer onthuld voor Final Fantasy XVI dat in de zomer van 2023 verschijnt, exclusief op PlayStation 5.

De trailer, genaamd “Ambition”, geeft ons een meer diepgaande blik op het achtergrondverhaal van de backstory van Final Fantasy XVI, inclusief het rijk van Valisthea.

Daarnaast maken we ook kennis met een uitgebreide cast van personages die we in het spel zullen tegenkomen, waaronder Dominanten – alleenstaande mannen en vrouwen die gezegend zijn met de mogelijkheid om een vreselijke kracht op te roepen. Een kracht die anders is dan alles wat we ooit in de serie hebben gezien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: