Wargamings World of Tanks-universum pakt stevig uit met Halloween

Spooky Season staat voor de deur! Deze Halloween staat tankbestuurders een macabere verrassing te wachten, met events vol monsters in het World of Tanks-universum.

Wargaming pakt eens uit deze Halloween met een pak thema-events. Hieronder het volledige overzicht.

World of Tanks PC: Pumpkin Bash

Het is het seizoen van de heks in World of Tanks PC in het Pumpkin Bash-evenement dat plaatsvindt van 20 oktober tot en met 4 november.

Sluit je aan bij een heksenkring bestaande uit tankbesturende heksen die verdwaald zijn op weg naar ons aardse vlak. Spelers krijgen een vijfkoppige crew van charismatische personages met verschillende krachten om te gebruiken tijdens de komende gevechten.

Gebruik je toverspreuken uit in 15v15 PvP-gevechten in Tier VI-VIII voertuigen op vier kaarten met Halloween-thema. Elke speler moet klaar zijn voor bizarre nieuwe spelelementen, waaronder superkrachten die voor het grijpen liggen op het slagveld, speciale vaardigheden die voor het gevecht worden geactiveerd, onbeperkte respawns en meer.

Het geheim van de Verloren Piramide

De schatten van de Verloren Piramide roepen op in World of Tanks Blitz. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt van 20 tot 30 oktober, gaan spelers op zoek naar de Piramide en als ze die eenmaal gevonden hebben, vechten ze om de rijkdommen die erin liggen.

De schatten van de Piramide zijn talrijk en omvatten Premium Accounts, boosters, een certificaat voor x5 XP, credits en de Sinister Medjay tank.

Ook de Schatkamer van de Farao in de Piramide verbergt nog meer rijkdommen en beloningen: tonnen grondstoffen, avatars, camo’s en zelfs de Unwavering Pharaon tank, een majestueus en vol trots schepsel.

Operatie Call of the Folio

De jacht op schatten en oude artefacten is een winstgevende zaak, maar alleen voor mensen met stalen zenuwen. Operatie Call of the Folio is al begonnen en duurt tot 29 oktober. Verloren tempels, zandstormen, exotische ziekten, wilde dieren…

Maar de legendarische Jagers Maan Folio is het risico waard. De andere beloningen zijn ook indrukwekkend – goud, boosters, met tot 4 soorten zeldzame camouflage voor 12 voertuigen in totaal, avatars, en stapels grondstoffen. Er gaan geruchten dat er iets duisters en engs op de loer ligt op het pad naar de Folio…

Voeg de Shadowhunter toe aan je collectie en wees goed uitgerust om elke bovennatuurlijke dreiging het hoofd te bieden! Sla een voorraad houten staken en betoverde amuletten in. We vertrekken bij zonsondergang!

World of Tanks Modern Armor: Monster Mash

Het populaire Halloween-thema Monster Mash is terug van 18 oktober tot 1 november. Vanwege de populariteit onder de spelers duurt Monster Mash dit jaar twee volle weken.

Tijdens dit event strijden spelers met Monster Tanks in een van de twee speciale Halloween-maps: Grim Graveyard of Dead City. Wie nog geen Monster Tank in de garage heeft staan, kan ook gemakkelijk de Monster Mash modus spelen. Alle spelers krijgen toegang tot The Spectre, een angstaanjagende Tier VI medium tank die in elke garage gratis beschikbaar zal zijn, exclusief voor het Monster Mash evenement.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: