fbpx

Infinity Ward lost meer details over operator Oni uit Modern Warfare II

Nog exact 9 dagen en dan is het langverwachte Modern Warfare II in zijn volle glorie te bewonderen. PlayStation brengt, net zoals in vorige edities, exclusieve content uit voor de shooter en operator Oni is daar een deel van.

De volledige naam van deze samoeraikrijger is Hiro ‘Oni’ Watanabe en werd vorige maand officieel aangekondigd tijdens de Call of Duty: Next showcase.

PlayStation-spelers die het spel digitaal hebben gepreordered zullen bij launch het ‘Oni Operator Pack’ meteen tot hun beschikking hebben.

In onderstaand filmpje geeft Infinity Ward wat meer uitleg over de creatie en achtergrond van dit personage. Nog even geduld en dan kunnen we de demonen in Oni loslaten.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: