fbpx

Pas nu ook je Xbox Elite Series 2-controller aan in Xbox Design Lab

Als je meer fan bent van excentrieke designs of gewoon niet met de standaard kleurenschema’s wil spelen die Microsoft ons serveert, kan je al een paar jaar terecht in het Xbox Design Lab.

Na de lancering van de Xbox Elite Series 2-controller enkele weken terug, geeft Microsoft nu gamers ook de mogelijkheid om deze controller tot in het kleinste detail aan te passen.

In Xbox Design Lab kan je zoals gebruikelijk kiezen uit een breed scala kleuren om zo de behuizing, achterkant van de behuizing, D-pad, bumpers, triggers, thumbsticks en knoppen naar smaak aan te passen. Je kan zelfs kiezen tussen een kruisvormige of gefacetteerde D-pad en voor het eerst in Xbox Design Lab kan je ook de basis en ring van de thumbstick in kleur aanpassen.

Als je jezelf helemaal wil laten gaan kan je ook kiezen om een lasergravure met jouw naam, gamertag of andere boodschap van 16 tekens toe te voegen.

Wanneer je begint met het ontwerpen van je aangepaste Elite Series 2-controller start je aan €139,99. Naarmate je meer onderdelen toevoegt, kan deze prijs wel oplopen.

Je kan er bovendien voor kiezen om een gepersonaliseerde Elite Accessory Packs aan te schaffen met paddles, verschillende set thumbsticks en D-pad, en/of een draagtas/charging pack. Wanneer je dat doet, kost je dit alles €199,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: