fbpx

God of War Ragnarök developer diary gaat dieper in op het verhaal

God of War Ragnarök

Sony heeft de eerste aflevering vrijgegeven van wat een miniserie van dev diaries over God of War Ragnarök lijkt te worden. Er zijn verhaalspoilers over het in 2018 verschenen God of War, dus als je die game nog altijd niet gespeeld hebt…ketter!

De meer dan tien minuten durende video is het eerste deel van een nieuwe reek video’s waarbij men een kijkje achter de schermen krijgt tijdens de ontwikkeling van de game. De komende negen weken komt er elke week een nieuwe video uit.

Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: