fbpx

Crysis 2 en 3 Remastered komen 17 november naar Steam

Crysis Remastered Trilogy

Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered komen volgende maand naar Steam. Beide games werden eerder uitgebracht als Epic Games Store exclusives.

De ontwikkelaar kondigt dit aan via een Tweet en bevestigd dat de remastered versies van de sci-fi first-person shooters binnen een maand speelbaar zullen zijn op Steam. Beide titels zouden geoptimaliseerd zijn om er piekfijn uit te zien met de hedendaagse hardware, wat betekent dat we de indrukwekkende CryEngine-aangedreven graphics in volle glorie gaan kunnen ervaren. De games zullen rond release tijdelijk met veertig procent korting te koop komen te staan op Steam.

Alle games uit de Crysis Remastered Trilogy-bundel zijn reeds verkrijgbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch, evenals pc via de Epic Games Store. Crysis 2 en 3 Remastered zullen alleen single-player campagnes bevatten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: