Overwatch 2 telt 25 miljoen spelers in eerste tien dagen

overwatch-lego-titan-set

Als je mijn review van Overwatch 2 hebt gelezen, dan weet je dat deze free-to-play online shooter een van de plezantste online shooters van het moment is. En dat succes blijkt ook uit de statistieken.

Overwatch 2, de cross-platform en free-to-play team-based actiegame van Blizzard Entertainment, heeft in de eerste tien dagen sinds de lancering maar liefst 25 miljoen spelers bereikt. Iets waar de studio volgens ons, ondanks de problemen bij de launch, toch fier op mag zijn.

Zelf speel ik heel graag met Junker Queen, maar volgens de cijfers zou Kiriko, de nieuwste Support-heldin in het roster, de populairste zijn. Alleen al in de eerste week hebben spelers haar Kitsune Rush ultimate ability meer dan twee miljoen keer succesvol opgeladen en ontketend.

Ook nieuw in Overwatch 2 is cross-platform progressie, een nieuw vijf-tegen-vijf multiplayer format, zes nieuwe maps, de nieuwe Push-gamemode, een nieuw ping-systeem, een herontworpen competitieve modus, bijgewerkte looks voor elke held, talrijke herwerkte vaardigheden voor helden, bijgewerkte graphics en audio-engines, en meer.

Als dank aan de spelers voor hun blijvende steun, ontvangt elke speler die inlogt vanaf 25 oktober tot het einde van Seizoen 1 een gloednieuwe Cursed Captain Reaper Legendary skin en een Health Pack Weapon Charm.

Daarnaast kunnen spelers in de volgende weekends dubbele match XP verdienen:

Vanaf 21 oktober om 8:00 uur, tot 24 oktober om 8:00 uur.

Vanaf 28 oktober om 8:00 uur, tot 31 oktober om 8:00 uur.

Vanaf 24 november om 8:00 uur, tot 28 november om 8:00 uur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: