fbpx

EA sluit terug online servers van enkele oude games

Begin volgend jaar is het boeken toe voor de online servers van een hele lijst games en daar zitten redelijk wat klassiekers bij. In augustus dit jaar gingen er al een heel deel voor de bijl.

De games blijven uiteraard speelbaar offline maar door deze maatregel zullen heel wat spelers die de top willen bereiken van de online leaderboards een traantje wegpinken.

Enkele titels die aan de lijst zijn toegevoegd staan in ons geheugen gegrift. Mirror’s Edge, Project Cars (reeds offline), NBA Jam: On Fire Edition en Shank 2, de 2D beat ‘em up side-scrolling game, moeten eraan geloven.

Deze beslissing wordt genomen omdat er een te laag aantal spelers op de servers zit en ze niet meer de moeite waard zijn om te onderhouden of service voor te bieden. De volledige lijst van vroeger en nu kan u hier vinden.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: