fbpx

Warner Bros. Games kondigt Mortal Kombat: Onslaught aan

Fantastisch nieuws voor de fans van de iconische Mortal Kombat-reeks. Warner Bros. Games heeft vandaag namelijk Mortal Kombat: Onslaught aangekondigd, een nieuwe collection role-playing game (RPG) die in 2023 wereldwijd wordt gelanceerd voor mobiele apparaten.

Ontwikkeld en medegepubliceerd door NetherRealm Studios, bevat Mortal Kombat: Onslaught de eerste mobile-exclusive filmische verhaalervaring voor de franchise, waarin spelers een team van vechters moeten samenstellen uit een uitgebreid roster van personages – en ze loslaten in massale real-time groepsgevechten om een duistere en gevaarlijke dreiging te stoppen die verwoesting aanricht in de verschillende realms.

Spelers kunnen zich nu inschrijven op onslaught.mortalkombat.com en als een van de eersten meer horen over Mortal Kombat: Onslaught.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: