Destiny 2 viert Halloween met de terugkeer van het Festival of the Lost

Destiny 2 blijft nog steeds hoge toppen scheren, en terecht. Het lijkt wel alsof Bungie na het herwinnen van zijn vrijheid (bye bye Activision) ook de motivatie en goesting heeft teruggevonden om met Destiny 2 aan de slag te gaan.

Festival of the Lost is een gratis in-game-evenement en keert vanaf vandaag tot en met 8 november terug in Destiny 2. 

Traditiegetrouw zetten spelers griezelige maskers op en proberen ze uitdagingen in en rond Haunted Sectors te voltooien. De beloningen die spelers dit jaar kunnen verdienen bestaan uit de legendarische sniper Mechabre, de door de community gekozen armor met Mech-thema en extra cosmetica die je vrijspeelt met de Festival of the Lost Event Card.  

Event Card-beloningen
De nieuwe Festival of the Lost Event Card introduceert uitdagingen, plus gratis en premium beloningen voor alle spelers. Net als bij het Solstice-evenement van vorig seizoen gebruiken spelers de Event Card om nieuwe cosmetische items vrij te spelen. Denk aan een nieuwe emote, schip, Exotic Ghost en meer. 

Haunted Sectors
Guardians kunnen aan de slag met de Haunted Sector-playlist. Hier nemen spelers het op tegen de Headless Ones in nieuwe en terugkerende Haunted Sectors. Nieuw dit jaar is de Haunted Sector in de EDZ, waar de Cabal de vijand is.

Armor met mech-thema
Vorige jaar stemde de community voor het eerst op hun Festival of the Lost-kostuums. Dit jaar hebben ze dat opnieuw gedaan met #TeamMech. Met dit op Mechs geïnspireerde armor verkennen spelers het systeem in stijl. De set is vanaf nu in de Eververse Store verkrijgbaar voor Bright Dust of Silver.

Bungie Rewards
Het Headless One-T-shirt is verkrijgbaar in de Bungie Store voor Guardians die de Bookworm 1 Triumph behalen. Dit is te behalen door een deel van de pagina’s voor het Book of the Forgotten vrij te spelen tijdens het Festival of the Lost-evenement. Spelers die de nieuwe in-game Seal en de bijbehorende titel voltooien, kunnen de Ghost Writer Collectible Medallion Pin pre-orderen in de Bungie Store. De laatste dag om deze beloningen vrij te spelen is aan het einde van het evenement op 8 november.  

Festival of the Lost duurt tot 8 november en is onderdeel van Season of Plunder. Season of Plunder duurt tot 6 december.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: