Need for Speed Unbound toont risico’s en beloningen in eerste gameplay-trailer

Electronic Arts en Criterion hebben een gameplay-trailer van Need for Speed Unbound uitgebracht die onss een beter beeld geeft van de risico’s en beloningen tijdens het opbouwen van Heat bij elke race in de straten van Lakeshore.

In Need for Speed Unbound moeten spelers risico’s nemen om aan de top te komen. Ze kiezen hoe en wanneer ze alles op het spel willen zetten, door enorme drifts op straat te maken, de politie te slim af te zijn of weddenschappen met rivalen af te sluiten.

Tijd is geld, dus het is aan spelers om zo snel mogelijk genoeg geld te verdienen – op welke manier dan ook. Dit stelt ze uiteindelijk in staat om aan wekelijkse kwalificatiewedstrijden en de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, deel te nemen.

Need for Speed Unbound wordt exclusief ontwikkeld voor next-genconsoles en pc, zodat deze draait op een resolutie van 4K in 60 FPS. De game is vanaf 2 december verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: