fbpx

EA Sports F1 22 is dit weekend gratis te spelen

EA SPORTS F1 22 Ferrari Giallo Modena

Codemasters en Electronic Arts kondigen een Free Play-weekend aan om de nakende Formula 1 Aramco United Stated Grand Prix te vieren.

De populaire McLaren-coureur Daniel Ricciardo is in de simulator gestapt om spelers een ‘How To’-guide te geven hoe ze het beste kunnen racen op de Circuit of the Americas. Daarnaast zijn er een aantal op de VS-geïnspireerde in-game-items die gratis beschikbaar zijn. Tijdens het weekend zal er ook een speciale prijsactie lopen voor degenen die het spel willen kopen.

Van 20 tot 24 oktober krijgen spelers wereldwijd de mogelijkheid om F1 22 gratis te spelen gedurende het Amerikaanse raceweekend. De game is gratis te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC (Steam).

Nieuwe spelers hebben ook de mogelijkheid om de game met korting aan te schaffen, waarbij alle in-game-progressie gedurende de gratis proefperiode overgedragen wordt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: