God of War: Ragnarök PS5-bundel op komst

Nog iets minder dan een maand en we kunnen weer met onze favoriete Spartaan aan de slag. Dit wordt één van de grootste titels voor Sony dit jaar, en dan kan het ook niet anders dat er een PS5-bundel wordt uitgebracht.

God of War: Ragnarök komt uit voor zowel PS4 als PS5. Er zal een speciale bundel gemaakt worden voor PlayStation 5 met een discdrive en DualSense controller. Op dit moment is de prijs voor de bundel nog niet bekend.

Natuurlijk kan de bundel niet compleet zijn zonder de game God of War: Ragnarök. Het zou wel gaan om de digitale versie in de vorm van een voucher met code, die je kan gebruiken in de PlayStation Store. De game zal het best tot zijn recht komen op de PS5. Dat wordt ook duidelijk in onderstaande trailer.

Het weergaloze eerste deel uit 2018 (PS4) was op zijn minst indrukwekkend te noemen. Ikzelf heb de game voor de volle 100% uitgespeeld en met enorm veel trots de platinum trofee binnengehaald. Ik kan dan ook niet wachten om Thor op zijne smoel te geven in God of War: Ragnarök.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.