fbpx

Overwatch 2’s D.Va is hot en trending op Pornhub

Overwatch 2

Kennen jullie Pornhub? (Durf eens nee zeggen) Het is een site waar je terecht kan voor de betere natuurfilms. Maar blijkbaar heeft de site ook iets met Overwatch 2’s D.Va…

Blijkbaar is het Overwatch 2-personage nog steeds razend populair in de zoekresultaten op de site.

Als je Pornhub bezoekt en de populairste zoekopdrachten bekijkt, zie je dat het populaire Overwatch-karakter D.Va de lijst aanvoert, en volwassen actrices van vlees en bloed waaronder Valerie Kay of Nina Kayy, Tesla pumpkin achter zich laat. Op dit moment staat D.Va op de vierde plaats.

Uiteraard wordt de trending search geschreven als “overwatch dva”, zonder de punt tussen de “d” en de “v”.

Hoewel Overwatch 2 Blizzards nieuwste titel is, is de populariteit van Overwatch porno nooit weggeweest. Momenteel is de achtste meest populaire zoekopdracht op Pornhub overwatch 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: