Is jouw squad klaar voor de Modern Warfare 2 Squad Up trailer?

Sorry! Het is inmiddels de derde post vandaag rond Modern Warfare 2. Maar daar kunnen wij niets aan doen. De game ligt binnenkort in de rekken en dus is het alle hens aan dek bij Activision om promo te voeren voor hun prestigieuze titel.

Voor deze nieuwe Squad Up trailer trommelden ze een paar bekende koppen bij mekaar waaronder een fervente Call of Duty-speler, namelijk McLaren F1-piloot Lando Norris.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: