Final Fantasy 14 Fan Festival komt volgend jaar terug met fysieke editie

Final Fantasy XIV Endwalker

Het Fan Festival is normaal gezien een hoogdag voor Final Fantasy maar het vorige evenement moest in 2021 online plaatsvinden. Square Enix’ Final Fantasy 14 Fan Festival zal volgend jaar opnieuw de rode lopers uitrollen in Las Vegas, Londen in 2023 en Japan in 2024.

De aankondiging van dit nieuws komt van Square Enix zelf. Het evenement zal plaatsvinden op 28 en 29 juli in Las Vegas. Van 21 tot 22 oktober vindt het Europese evenement plaats in Londen. Begin 2024 wordt Japan het toneel voor dit evenement.

Regisseur Naoki Yoshida laat weten dat het evenement vol zal zitten met verrassingen. Er zouden nu al meer dan 27 miljoen geregistreerde spelers de mmo spelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.