fbpx

De F2-klasse maakt eindelijk zijn intrede in F1 22

F1 2022 - F2

Codemasters heeft aangekondigd dat het vandaag een nagelnieuwe contentupdate uitbrengt voor F1 22 waarin de opstapklasse naar de F1 centraal staat.

Vanaf vandaag kunnen we onze racekunsten tonen in het volledige F2-seizoen, dat uit 14 races bestaat. We kunnen het ook opnemen tegen de grote talenten die in deze klasse racen: Logan Sargeant, Jack Doohan en de onlangs gekroonde kampioen: Felipe Drugovich.

Op 17 oktober krijgt het populaire Mijn Team een nieuwe content-drop met Mika Häkkinen als nieuwste in-game Icon. De ‘Flying Finn’ heeft achtereenvolgens de wereldkampioenschappen in 1998 en 1999 gewonnen en is één van de meest gerespecteerde coureurs uit zijn generatie. Als je de Champions Edition in je bezit hebt, kan je rivaliteiten uit het verleden opnieuw beleven door het op te nemen tegen andere in-game Icons, waaronder Michael Schumacher.

Tot slot wordt er nog heel wat andere content toegevoegd zoals de speciale Future Mode-livery van McLaren. Vanaf 17 oktober kan je ook de ‘Stars and Stripes’-livery, een bijbehorende helm, matchend pak en handschoenen in dezelfde stijl toevoegen aan je collectie, evenals de ‘The Griddy’ podium-celebration.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: