fbpx

Far From Home toont uitgebreide gameplay van Forever Skies

De Poolse studio kwam begin dit jaar met de aankondiging van deze nieuwe titel. Net als de opkomende zon boven de wolken kwamen we geleidelijk aan meer en meer te weten over Forever Skies.  

Een demo van 30 minuten lang vertelt ons dat we het crafting systeem en de Deck Extractor, een soort wapen/tool voor materialen te vergaren, constant zullen nodig hebben in deze first-person action survival game.

Daarnaast zien we ook dat we via een to-do list en berichten, verspreid over de game, antwoorden en meer details zullen krijgen over wat nu juist de oorzaak is van deze verwoeste wereld.

Een zeer unieke game die ik niet meteen zou kopen maar me via onderstaande video wel nieuwsgierig heeft gemaakt hoe het totaalplaatje eruit zal zien. De release zou gepland staan voor dit jaar en we zullen Forever Skies kunnen spelen op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: