Dead by Daylight is klaar voor Halloween met het Haunted by Daylight-event

Ik mag aannemen dat horrorfans altijd wel te vinden zijn voor een Halloweenfeestje? Als dat het geval is dan zit je zeker goed met het horrorspel Dead by Daylight.

Tijdens het Haunted by Daylight, dat op 13 oktober van start gaat, kunnen spelers genieten van een heleboel cosmetics om vrij te spelen, aangevuld met nieuwe nieuwe uitdagingen.

Het Dead by Daylight-hok en de laadschermen worden versierd met angstaanjagende pompoenen en enge decoraties, terwijl spelers een nieuw gameplay-mechanisme ervaren waarbij ze “Void Energy” moeten verzamelen en stelen.

Tot slot komen er dagelijkse inlogbeloningen, die spelers aanmoedigen om elke dag in te loggen.

Zin om het eens te proberen? Dat kan tijdens het free to play weekend van 27 oktober tot en met 1 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)