fbpx

Valves Steam Deck is nu vrij beschikbaar zonder reservaties

Steam Deck

Het heeft net als de PS5 en Xbox Series X|S de voorbije maanden heel wat voeten in de aarde gehad als je een Steam Deck wilde aanschaffen. Maar daar komt vanaf nu, toch voor Steam Deck, verandering in.

Valve heeft namelijk de boodschap de wereld ingestuurd dat je hun Steam Deck nu vrij kan aanschaffen. Je moet met andere woorden niet meer reserveren om er eentje in huis te kunnen halen.

Hetzelfde geldt trouwens ook voor het Steam Deck laaddock dat je nu eveneens zonder zorgen kan aanschaffen. Dit tegen de prijs van 99 euro als je daar zin zou in hebben.

Je moet wel op een levertijd van 1 à 2 weken rekenen voegt Valve er nog aan toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d