EA’s nieuwe pc app vervangt binnenkort Origin

ea-logo

De nieuwe client van EA heeft zijn bèta periode net afgesloten. Meer dan 10 jaar na de oorspronkelijke launch van de Origin pc-client zal deze officieel vervangen worden door een nieuwe app.

De EA App, die al enige tijd in open bèta zat, zal binnenkort de Origin-client vervangen. Volgens EA heeft de nieuwe app een strakker design en voert hij automatische gamedownloads en achtergrondupdates uit. Spelers kunnen ook hun vriendenlijsten koppelen aan andere platforms zoals Steam, Xbox en PlayStation. Lokale en cloud saves worden allemaal automatisch overgezet naar de nieuwe client, die spelers binnenkort zullen kunnen downloaden.

Mac-spelers, wie dat ook moge zijn, krijgen de nieuwe app momenteel echter nog niet. Origin blijft dus op Mac de plek waar je toegang hebt tot je games van EA.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: