fbpx

Verwacht The Witcher 4 niet voor 2025

De volgende Witcher game zal er niet snel komen. CD Projekt joint CEO Adam Kicinski zei deze week tijdens een investor call dat de game, die gemaakt wordt in Epic’s Unreal Engine 5, nog wel even op zich laat wachten. Het spel is in ontwikkeling onder de naam Polaris.

“Polaris zal het eerste project zijn dat wordt uitgebracht met de nieuwe engine, Unreal Engine 5. We hebben dus wel wat extra werk om dit allemaal in orde te kijgen,” zegt Adam Kicinski in een interview met IGN. De executive voegde eraan toe dat hij verwacht dat The Witcher 5 en The Witcher 6 een vlottere ontwikkeling zullen kennen omdat de basis via Unreal Engine 5 al aanwezig zal zijn.

The Witcher 4 werd in maart aangekondigd, dus niemand zou de verwachting mogen hebben dat de game voor maart 2025 uitkomt. The Witcher 5 en The Witcher 6, of hoe ze uiteindelijk ook gaan heten, zullen binnen zes jaar na de lancering van The Witcher 4 verschijnen.

Naast een nieuwe Witcher-trilogie ontwikkelt CD Projekt een vervolg op Cyberpunk 2077 en andere nieuwe games. Een overzicht van al de nieuwe games kan je hieronder checken.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: