fbpx

“Sledgehammers in ontwikkeling zijnde CoD 2025 wordt een sequel op Call of Duty: Advanced Warfare”

Call of Duty Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 ligt nog niet in de rekken of daar zijn de eerste geruchten, verhalen en roddels al over Call of Duty 2025…

Volgens een rapport van de bekende (en vaak juiste) Call of Duty leaker Ralph Valve, zal Sledgehammers aankomende 2025 CoD-titel een vervolg zijn op Call of Duty: Advanced Warfare (2014).

De leaker voegt daar nog aan toe dat Sledgehammers nieuwste een vervolg zou zijn op het Tweede Wereldoorlog-thema dat we kennen uit het slecht ontvangen Vanguard.

Uiteraard is dit allemaal nog met een korrel te zout te nemen, maar de man zat er vaak altijd boenk op dus wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: